A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 17.11.2021 21:18
Кількість переглядів: 88

Сьогодні, 16 листопада 2021 року, в м.Іршава відбулися традиційні змагання з туристичного багатоборства "Туристичний побут". Вони включали в себе участь у трьох конкурсах: "Встановлення намету", "Розпалювання вогнища" і "Складання наплічника". Участь у цьому заході прийняло 13 команд (7 молодших і 6 старших). Суть змагань полягала в тому, щоб найкраще і за найменший час виконати завдання кожного конкурсу. За доброю традицією, захід розпочався урочистою лінійкою, яка відбулася біля пам'ятника "Воїнам - інтернаціоналістам (афганцям)". З вітальними словами до всіх присутніх звернулися директор Іршавського МЦПО Юрій Васильович Буряс та його заступник Іван Іванович Терпай, які побажали успішного проходження конкурсів. Окрім змагань, Іван Іванович Терпай розповів про історію встановлення даного пам'ятника та парку.

Під час змагань, парк ожив, наповнився дитячим галасом і хвилюваннями. Всі старалися, адже підсумки підводилися за кожен конкурс, а за сумою балів визначалися переможці і в цілому багатоборстві. Всі переможці були нагороджені грамотами Іршавського міського центру позашкільної освіти.

Отож, серед учасників молодшої вікової групи переможцем стала команда "Мандрівник" Брідського ЗЗСО І-ІІІ ст. у складі: Куртинець Богдана, Франюк Любомир, Синетар Павло та Копин Артем (керівник: Ромочівська М.М.),

2 місце - команда гуртка "Спортивне орієнтування", що діє при Ільницькому ЗЗСО І-ІІІ ст.у складі: Росков Максим, Гузинець Мирослава, Зизень Адріана та Бугайцов Максим (керівник: Васильцюн В.В.);

3 місце - команда "Мандрівник" Брідського ЗЗСО І-ІІІ ст.у складі: Овсак Ярослав, Кушнір Ніколетта, Химинець Анастасія та Лебедюк Давид (керівник: Ромочівська М.М.).

Серед учасників старшої вікової групи перемогу отримала команда гуртка "Спортивне орієнтування", що діє при Осійському ЗЗСО І-ІІІ ст у складі: Кізляк Денис, Гаврилик Анастасія, Брич Ольга та Черненко Марія (керівник: Пелиньо Л.М.);

2 місце у команди гуртка "Географічне краєзнавство", що діє при Ільницькому ЗЗСО І-ІІІ ст у складі: Олексій Олександра, Світлик Мар'яна, Осійський Валентин та Світлик Михайло (керівник Осійська Л.Р.);

3 місце - команда гуртка "Екологічне краєзнавство" при Ільницькій гімназії у складі: Дешко Віолетта, Дешко Ігнат, Керечанин Михайло та Кірик Вікторія (керівник: Староста А.В.).

Сонячний день, спортивний азарт, хороший настрій, нові знайомства - все це надовго залишиться у пам'яті всіх юних туристів, які сьогодні активно змагалися у конкурсах.

P.S. Наступні змагання "В'язка туристичних вузлів" заплановано провести у грудні. Тож, до нових зустрічей!Возможно, это изображение (10 человек, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят, на открытом воздухе и дерево)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень