A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Про готовність закладів освіти Іршавської ОТГ до нового навчального року.

Комісія щодо перевірки готовності закладів освіти Іршавської ОТГ до початку 2019-2020 навчального року здійснила об’їзд всіх шкіл, дитячих садочків та позашкільних закладів. В перевірці навчальних закладів взяли участь працівники відділу освіти Любов Сокач та І.С.Попович, заступник міського голови Олександр Куртинець, директори освітніх закладів. На трьох об’єктах побував і голова освітньої комісії Собко В. В. Робоча комісія особливу увагу зосередила на готовність навчальних закладів до роботи в умовах Нової української школи, створення нового освітнього простору та безпечних умов перебування дітей у закладах. Усі заклади освіти влітку провели великий об’єм ремонтних робіт і продемонстрували належну готовність до нового 2019-2020 навчального року. Але підготовчі роботи проводяться й надалі.

16:02 26.08.2019

З Днем Незалежності України

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас, усього народу. Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча  енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.

07:46 24.08.2019

Іршавський ліцей очолив рейтинг шкіл району

      "Освіта.ua" традиційно склала рейтинг загальноосвітніх шкіл України та окремо кожної області за підсумками ЗНО 2019 року.       Укладачі враховували середній бал ЗНО учнів та кількість складених тестів на школу.       Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.  

07:57 23.08.2019

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

    НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.

11:53 08.08.2019

ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ

ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ Електронні підручники для 1 класу Електронні підручники для 2 класу Електронні підручники для 4 класу Електронні підручники для 5 класу Електронні підручники для 7 класу Електронні підручники для 8 класу Електронні підручники для 9 класу Електронні підручники та посібники курсу «Фінансова грамотність» Електронні підручники для 10 класу Електронні підручники для 6 класу

11:45 08.08.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень