A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Ільницька ДШМ

Сьогодні по плану роботи відбувся відкритий акдемконцерт учнів гітаристів викл.Микита О.М.батьки були приємно вражені грою своїх діток.Щира подяка ЗСУ,що маєм можливість навчатись!

11:16 26.03.2024

Іршавський ліцей

В рамках Тижня групи подовженого дня вихователь Аліна Биба з учнями 4-Г класу провела виховну годину та гру на тему "Колиска життя".

11:15 26.03.2024

Іршавський ліцей

До 85 річниці Карпатської України та 150 річчя від дня народження Августина Волошина вчитель історії Ганна Гарпаш з учнями 10-А,В класів провела виховний захід. Також завідуюча бібліотекою Алла Змикало познайомила учнів з виставкою з відповідною тематикою

11:11 26.03.2024

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Проєкти у початкових школах. Скільки скептиків вже посміхнулося після цих рядків? А дарма. Дешковицька початкова школа руйнує стереотипи. Творчий підхід, креативні ідеї та велике бажання зростати професійно - ось секрет їхнього успіху.

11:10 26.03.2024

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

А з чим асоціюється у Вас слово «Хліб»? Психолог Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів поставила просте запитання до присутніх на презентації проєкту «Обери професію своєї мрії». Тепло, родина, цитата з біблії, спалені пшеничні поля, розсипане псевдодрузями збіжжя, спокійне майбутнє… Я не запам’ятала всі відповіді, але відчула, що респонденти глибоко розуміли суть «насущного хліба», якого ми потребуємо щоденно.

11:09 26.03.2024

Іршавський ліцей 1

Щойно відбувся останній вид спортивних змагань «Пліч-о-пліч» із черлідингу. Наша команда посіла ІІ місце. Вітаємо маленьких учасниць із великою перемогою. Щиро вдячні вчителям фізичної культури Палош Я.Й., Калинич О.В. та Юрій Буряс за допомогу в підготовці до виступу команди «Тризуб».

11:03 26.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень