A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

«Школа молодіжних рад» запрошує!

Запрошуємо молодь, яка проживає у Іршавській  територіальній громаді, до участі у навчальному курсі «Школа молодіжних рад» та до участі у роботі Молодіжної ради при Іршавській міській раді.

10:36 20.03.2024

Підсумок конкурсу з написання есе на тему: «Мова-душа народу»

З нагоди Міжнародного Дня рідної мови, для мотивації, стимулювання у школярів творчого потенціалу та розвитку рідної мови було оголошено одноденний конкурс з написання есе для учнів 6-8 класів загальноосвітніх шкіл Іршавської територіальної громади на тему: «Мова-душа народу».

10:34 20.03.2024

КЗ "Публічна бібліотека"

85 років тому, 15 березня 1939 року, Сейм Карпатської України проголосив незалежність краю. Було ухвалено Конституцію, державну мову - українську, синьо-жовтий прапор та національний гімн "Ще не вмерла України...".

10:32 20.03.2024

КЗ "Публічна бібліотека"

З нагоди відзначення 85 річниці від дня проголошення незалежності Карпатської України у Ільницькій бібліотеці-філії №1 КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради представлена тематична викладка "Карпатська Україна : епоха в добі".

10:28 20.03.2024

КЗ "Публічна бібліотека"

Бібліотека в селі - це інформаційний центр, де кожен має можливість поспілкуватися, ознайомитися з новими книгами взяти для себе потрібну інформацію. Враховуючи виклики сьогодення, бібліотекарі намагаються використовувати нові форми роботи, привертати до себе увагу користувачів, а також залучати нових відвідувачів. Бібліотекарка Івашковицької бібліотеки-філії КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради провела виїзний захід за межі бібліотеки "Бібліокараван", де була представлена книжкова виставка в сільському магазині "Бібліокараван знайомить з новинками". Мешканці села, які приходили до магазину, мали можливість переглянути виставку та взяти почитати книгу, не приходячи за нею до бібліотеки.

10:25 20.03.2024

Осійський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Федора Потушняка

День числа π — неофіційне свято, присвячене числу π. Воно святкується 14 березня, що в прийнятому в США форматі записується як 3.14, що є трьома першими розрядами числа π.

10:24 20.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень