A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей 1

Спорт – це не тільки запорука здоров’я дитини, це ще й емоції від перемоги! Спорт у нашій громаді набирає обертів. Сьогодні відбулася спартакіада з волейболу серед учнів 9-11 класів. Як раділи наші хлопці, коли здобули 1 місце в цих чудових змаганнях. Вітаємо юнаків та їхніх наставників - учителів фізкультури Жідова І.І., Палош Я.Й. та Калинич О.В.

10:24 28.02.2024

Іршавський ліцей 1

Сьогодні Іршавський МЦПО нагадував вулик. Десятки дітлахів (8 команд із різних навчальних закладів) зібралися, щоб показати свій рівень ерудиції. Усі команди були активними, намагалися здобути перемогу та показати знання та винахідливість, але… Команда Шо-Шоо нашого ліцею №1 була на висоті! Їм підкорилися всі нелегкі питання, в результаті І місце.

10:19 28.02.2024

Впевнені кроки до нових перемог!

З метою збільшення у молодого покоління зацікавленості до здорового способу життя та занять спортом, під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», у рамках проєкту «Пліч-о-пліч шкільні ліги», в Іршавській територіальній громаді провели змагання з волейболу серед шкільних дівчачих команд. Проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» продовжує об’єднувати дітей в командні види спорту. Регулярні тренування приносять бажані результати, вмотивовані та фізично загартовані діти проявляють все більше інтересу до занять спортом, активно беруть участь у проєкті та здобувають нові спортивні вершини.

10:50 26.02.2024

Іршавський ліцей

До Міжнародного дня рідної мови вчитель Наталія Петрішко з учнями 5-Б класу (ІІ підгрупа) провела вікторину "Українська мова і таємниці казкового лісу". Учні за допомогою знань української мови допомагали Остапу і Соломійці звільнити ліс від чарів чаклунки Маліфісенти: розв'язували кросворди, головоломки, відгадували фразеологізми. В кінці кожен озвучив свою мрію - ПЕРЕМОГА!

10:49 26.02.2024

Іршавський ліцей

До другої річниці повномаштабного вторгнення росії в Україну класний керівник 9-В класу Світлана Булеза провела виховну годину на тему "Війна, що змінила кожного".

10:46 26.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень