A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей 1

Без сумніву, присутність мобільних технологій стає усе більш відчутною у галузі освіти. Як часто ми замислюємося, коли і як з’явились речі, без яких ми не уявляємо нашого сучасного життя: інтернет, автомобілі, телефони та навіть QR коди? День мобільного телефону відзначили сьогодні учні 2-А класу (класний керівник Звонар Н.В.). Скільки нового можна довідатися, коли на допомогу приходять сучасні застосунки. Зараз QR код – це буденність, звичайний код допомагає сучасним школярам опановувати нову інформацію, проводити уроки по-новому.

10:17 20.03.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Вчора колектив міського Центру позашкільної освіти, мав за честь приймати чудовий колектив «Червона калина» з села Орлівки, що на Чернігівщині. Свято пройшло у прекрасній, теплій дружній атмосфері. Це була зустріч талановитих, досвідчених, артистів і молодих вихованців МЦПО. Присутні на концерті насолоджувалися виконанням стрілецьких та патріотичних піснень. Розпочав свято директор МЦПО Юрій Буряс, який привітав всіх присутніх та розповів про наш творчий колектив. Хореографічною композицією розпочали свято народна хореографічна студія « Dance of angels” (керівник Юрій Буряс). Приєдналися до концерту і солісти студії вокалу «Viva Viktoriya”( керівник Вікторія Поляк) Анна Чедрик, Кароліна, Луканинець, Софія Ілляш та Вікторія Квак. Також наш захід відвідала начальник відділу освіти Єлизавета Яцканич, яка привітала гостей та всіх присутніх в залі. Організатором та прекрасною ведучою цього заходу, була наша колега Ольга Дзьома.

10:16 20.03.2024

Дубрівський ЗЗСО І - ІІІ ст

У рамках тижня географії вчителем географії Світлана Коровська було проведено відкритий урок-узагальнення з теми «Гідросфера».

15:12 19.03.2024

Іршавський дошкільний навчальний заклад №1

Майбутні піцейоли середньої групи "Метелик " із "Шеф-кухарем" Мариною Дмитрівною Звонар дізналися про історію виникнення піцци та спробували самі приготувати. Вийшло смачно!

10:26 18.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень