A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Відверто кажучи, не зовсім правильно описувати вчорашню подію сьогодні. Виникає страх втратити можливість правильно передати відчуття, переживання, емоції. Отже, почнемо згадувати 19 березня 2024 року. 10.00, Іршавський МЦПО, завідувачі та вихователі ЗДО Іршавської, Білківської та Зарічанської громад, педагогічний флешмоб "Казкова педагогіка", "Колобок", Іршавський ЦПРПП. Принаймні ті, хто вчора відвідали нашу майстерку, здогадалися про що йтиметься далі.

10:44 01.04.2024

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Чим запам'ятаються здобувачі освіти Лозянської гімназії, які презентували власноруч досліджену омріяну професію "Архітектор"? Стисло й вичерпно, як каже НУШ - радістю пізнання. Здавалося, що позитив, енергія та задоволення від проробленої роботи переважали над всіма почуттями.

10:43 01.04.2024

Лозянська гімназія - філія Іршавського ліцею 1

Щиро вітаємо рій „Патріот” Лозянської гімназії-філії Іршавського ліцею №1, учасники якого посіли друге місце ( 35 з 36 балів) за підсумками опрацьованих протоколів серед призерів середньої вікової групи.

10:42 01.04.2024

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Прийом "асоцації" - це НУШ. Ільницький спортивно-гуманітарний ліцей вдало використав цей вид діяльності під час презентації свого проєкту "Обирай професію своєї мрії". "Віра" чи "Майна", яка команда використовується при виконанні вантажних робіт для спускання вантажу з висоти? Даєш правильну відповідь та отримуєш сувенір у вигляді мініатюрної будівельної лопати. "Майна". Так. І вже думки переносять у далеке минуле, і вже намагаюся згадати звідки я знаю цей специфічний код, яким користуються будівельники. Саме цю професію обрала команда ліцеїстів для детального дослідження.

10:41 01.04.2024

Ільницький Спортивно-гуманітарний Ліцей.

Цьогоріч березневі канікули виявилися напрочуд насиченими і цікавими.Відбулася презентація проєкту "Професія моєї мрії".Після проведеного опитування серед учнівського і педагогічного колективів Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею, ми прийшли до висновку, що професія БУДІВЕЛЬНИК найактуальніша і найперспективніша у період відбудови нашої країни і не тільки.Дякую всім хто долучився до даного дослідження.

10:40 01.04.2024

Климовицька гімназія

Сьогодні, 21 березня, у Всесвітній день поезії учні 7 класу Климовицької гімназії долучилися до акції "Національний тиждень читання. Тиждень поезії" під гаслом "Ріки незмінно течуть додому". Учні читали вірші про рідний дім, рідне село, які написала колишня вчителька української мови та літератури Надія Василівна Котубей. А також свій вірш про рідне село зачитала директорка гімназії Віталія Дмитрівна Лендел.

12:37 29.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень