A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Фермер - найбільш приземлена професія в прямому сенсі цього слова. Одна з найзатребуваніших у світі, одна з найважчих, одна з найпродуктивніших. У Брідському ЗЗСО І-ІІІ ступенів нас переконували, що здібний фермер за умови якісної діяльності, чітких розрахунків, сприятливих умов та вдалої реалізації за рік може заробити 1 000 000 гривень. Правда, не уточнили де, що вирощувати і кому продавати. Може так хотіли зацікавити присутніх професією, а може так пожартували їхні математики.

12:29 29.03.2024

Ільницька ДШМ

Відбувся весняний концерт для батьків учнів баян,акордеон викл.Ковбаско А.А. дякуємо ЗСУ,що маємо можливість навчатись!

12:29 29.03.2024

Іршавський ліцей

На весняних канікулах учні 6-Г класу разом з класним керівником Аллою Смоліною та вчителем Ярославою Ваш побували на екскурсії в мальовничому містечку Яремче. Відвідали казковий гедзьо парк легенд, водоспад "Прибій" та милувалися природою Українських Карпат і, звичайно, поласували смачною їжею в Макдональдсі. Щасливі та з незабутніми враженнями учні повернулися додому.

12:26 29.03.2024

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Напрочуд продуктивною стала друга половина березня для великої освітянської родини. Проєкти, робота над якими тривала майже два місяці, нарешті знайшли свого глядача. Четвер 28 порадував нас свіжим дощиком і прохолодним вітерцем, проте обіцянки треба виконувати. Рушаємо на презентацію обраної професії "Лісівник", яка відбуватиметься в колисці нашого лісового господарства - Смологовиці.

12:24 29.03.2024

ІЛЬНИЦЬКА ГІМНАЗІЯ

Найкращий спосіб навчити дітей любити природу – це показати їм власний приклад.

10:09 27.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень