A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей 1

Сьогоднішня розмова інспектора ювенальної превенції Я.В.Горзов з учнями 10 - го класу була присвячена особливій проблемі, від вирішення якої залежить не просто щасливе майбутнє суспільства, а й життя взагалі. Говорили про дорогу в нікуди - наркоманію. Після пергляду відеоролика десятикласники активно долучалися до обговорення актуальних питань: як уникнути спокуси вживання наркотиків, як наркотичні препарати впливають на організм людини, як діяти під час зустрічі з людиною, яка знаходиться під впливом наркотичних препаратів .

15:54 11.04.2024

Іршавський Здо Малятко

У Комунальному закладі " Заклад дошкільної освіти №3 Іршавської міської ради " з метою закріплення знань з посадової інструкції, інструкції з охорони праці та нормативних вимог санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів проведено тренінг з помічниками вихователів по темі: " Ризики та безпечні умови праці помічника вихователя ". Завданням тренінгу було: формування сприятливого психологічного клімату, формування безпечної поведінки працівників та дітей, сприяти усвідомленню кожним учасником своєї ролі, функції у групі та розвивати комунікативні навички, вміння працювати в команді.

15:50 11.04.2024

Іршавська дитяча школа мистецтв

I тур Обласного фортепіанного конкурсу індивідуальних виконавців старших класів відбувся в доброзичливій та теплій атмосфері. Іршавська дитяча школа мистецтв радо зустрічала колег з Довжанської, Ільницької , Сілецької та Білківської шкіл мистецтв. Всі конкурсанти дотримались програмових вимог та гідно представили свої навчальні заклади, за що велике спасибі викладачам

15:47 11.04.2024

Іршавський ліцей 1

Зазвичай, під час канікул діти відпочивають від навчального процесу. А от учні нашого закладу освіти взяли активну участь у Міжнародному дистанційному конкурсі з англійської мови «Олімпіс 2024 - Весняна сесія». Крім того, що вони повторили вивчений матеріал, перевірили свої знання та виявили труднощі під час проходження, ще й розвинули свої навички роботи з комп'ютером. Перевагою конкурсу є те, що, окрім англійської мови, учні можуть узяти участь ще в 4-х предметних конкурсах ( українська мова і література, математика, інформатика, біологія/природознавство).

15:46 11.04.2024

КЗ "Публічна бібліотека"

Цікаво та весело у Центральній бібліотеці КЗ "Публічна бібліотека" Іршавської міської ради від самого ранку!

10:44 10.04.2024

Іршавський ліцей

На весняних канікулах здобувачі освіти 7-В та 10-В класів разом з класними керівниками Світланою Кормош та Людмилою Мойсей відвідали місто Мукачево. Грали у боулінг, гуляли чудовим містом, і звичайно поласували смачною піцою. Щасливі та задоволені повернулися додому.

10:43 10.04.2024

Іршавський ліцей

На весняних канікулах учні 8-В класу разом з класним керівником Мар'яною Зем'янською відвідали центр розваг "Galaху" Лазертаг в місті Мукачеві, прогулялися чудовим містом ну і звичайно поласували смачною піцою. Задоволені повернулися додому.

10:40 10.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень