A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

19 березня 2024 року відбулося чергове засідання гуртка «Лідер» (кер. Коровська Н.Є.), на якому учасники обговорювали тему про Іршавську громаду, яка стала однією з 10 територіальних громад Закарпаття (а їх є 64), що зможе взяти участь в проєкті "Імпульс", за підтримки USAID проекту "Говерла". Метою даного проекту є поглиблення знань та розвиток практичних навичок учасників, які зацікавлені у формуванні та реалізації молодіжної політики та хочуть впроваджувати молодіжні ініціативи. Участь дозволить отримати ресурси на впровадження змін, а також менторську підтримку в роботі з молодіжними ініціативами. Також один з його напрямів — навчання молодіжних працівників, які зможуть працювати надалі з молоддю в громаді. Цей проєкт буде втілюватися в життя протягом декількох етапів, серед них інформаційні візити, дослідження потреб молоді, підвищення кваліфікації молодіжних працівників, робота з менторами та участь у навчальних заходах тренінгах, семінарах, кемпах тощо. Учасники зібрання проголосували за розроблену "АНКЕТУ – ЗАПРОШЕННЯ» для молоді нашої громади і висвітлили свою думку про цей проект.

09:53 27.03.2024

Дубрівський ЗЗСО І - ІІІ ст

Наша школа взяла участь у проєкті «Професія моєї мрії»,який спонукав наших учнів неодноразово замислитися над вибором майбутньої професії. Ми обрали професію-ландшафтний дизайнер.

09:51 27.03.2024

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Хто такий ландшафтний дизайнер? Садівник, художник, архітектор? Як назвати людину, професією якої стало вміння перетворювати звичайні пейзажі на захоплюючі краєвиди? Може, чарівник? Та ні. Все набагато простіше. Це митець, філософ краси та естетики.

09:49 27.03.2024

Ільницька ДШМ

Сьогодні по плану роботи відбувся відкритий акдемконцерт учнів гітаристів викл.Микита О.М.батьки були приємно вражені грою своїх діток.Щира подяка ЗСУ,що маєм можливість навчатись!

11:16 26.03.2024

Іршавський ліцей

В рамках Тижня групи подовженого дня вихователь Аліна Биба з учнями 4-Г класу провела виховну годину та гру на тему "Колиска життя".

11:15 26.03.2024

Іршавський ліцей

До 85 річниці Карпатської України та 150 річчя від дня народження Августина Волошина вчитель історії Ганна Гарпаш з учнями 10-А,В класів провела виховний захід. Також завідуюча бібліотекою Алла Змикало познайомила учнів з виставкою з відповідною тематикою

11:11 26.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень