A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей 1

А чи відомо вам, що залюднення земель України розпочалося з території нашого краю і що найдавніша стоянка первісних людей знаходиться в с. Королево? А учні 6-А та В класів (учителька історії Лізанець А.М.) знають! Пройшов цікавий урок історії в Іршавському історико-краєзнавчому музеї, під час якого дізналися, що ця стоянка датується не 1 млн. років, як написано в підручнику, а 1 млн. 400 тис. років ( за найновішими дослідженнями німецьких учених, які були опублікованих минулого року). Оце унікальна археологічна пам’ятка в нашому краї !!!

11:36 14.10.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Благодійна організація «Українська фундація «Мрія» (Леся МАЦУНИЧ, керівник Закарпатського регіонального представництва) та Іршавський міський Центр позашкільної освіти (Юрій БУРЯС, директор) які недавно підписали Меморандум про партнерство та співпрацю забезпечило відпочинок влітку цього року гуртківців МЦПО – дітей військових, ветеранів АТО, а також військових, які загинули, зникли безвісти чи знаходяться у полоні. Завдяки партнерам Закарпатського представництва «Мрія» дітки провели 10 днів у мальовничих таборах Закарпаття, де вони змогли не лише відпочити, а й знайти нових друзів, відновити сили та просто насолодитися дитинством. Це були дні, наповнені теплом, пригодами і новими враженнями.

11:34 14.10.2024

Іршавський ліцей

08 жовтня 2024 року в Іршавському ліцеї відбулися вибори Президента ліцею. Кандидатами були - Роман Гозда, учень 9-Б класу та Анастасія Магурська, учениця 9-А класу. А 09 жовтня відбулася інавгурація президента ліцею. За результатами таємного голосування ним обрано учня 9-Б класу Романа Гозду, а Анастасія Магурська отримала посаду прем'єр-міністра. Новообраний Президент склав присягу і вручив посвідчення новообраній Верховній раді ліцею - органу учнівського самоврядування.

11:33 14.10.2024

Іршавський ліцей 1

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.

11:31 14.10.2024

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

В першу неділю жовтня відбулось святкування Дня міста, яке співпало з Професійним святом всіх освітян. Наш заклад завжди бере безпосередню участь у відзначенні Дня міста. Цікаво та різноманітно, а головне, з користю провели час вихованці МЦПО. Зокрема, народна студія «Боржавська фантазія» (керівник Любов Микита) провели пленер юних студійців, які мали змогу намалювати тематичні малюнки до дня народження рідного міста. Разом з тим вихованці гуртків «Виготовлення іграшок-сувенірів» (керівник Наталія Ажипа), «Паперопластика» (керівник Світлана Полянська) «Бісероплетіння» (керівник Ольга Ловга) та «Творчість» (керівник Олена Андрішко) малювали на асфальті в міському парку, де проявили свої творчі здібності у малюванні та гарно провели час. Паралельно відбулись змагання з спортивного орієнтування, які провели зі своїми вихованцями керівники гуртків туристсько-краєзнавчого напрямку (Людмила Пелиньо, Леся Осійська, Василь Васильцюн, Іван Терпай). В рамках святкування Дня міста на базі МЦПО пройшов турнір з шашок-64, який провів Анатолій Вайда разом з вихованцями шахово-шашкового клубу «Вікторія». По закінченні всіх заходів гуртківці отримали подяки та солодці подарунки від мера міста Віктора Симканинця.

11:28 14.10.2024

Відкриття виставки «Невидані дипломи», що діятиме до 30 жовтня

Сьогодні, 26 вересня 2024 року, в музейній експозиції ІМЦПО відкрито тимчасову мандрівну виставку «Невидані дипломи» на якій представлені портрети українських студентів, що загинули від рук російського агресора протягом 2022 - середини 2023 років. Із 42-х фото на нас дивляться усміхнені діти, ті, хто уже ніколи не зможе створити свою сім’ю, побудувати дім і посадити дерево. Дехто загинув під завалами будинків, хтось від осколкових поранень, а дехто зі зброєю в руках. Але усіх їх об’єднує одно - їхнє життя забрала клята війна.

16:59 01.10.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень