A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

«Свято морозива» в Іршаві

Вчора умісті Іршава відбулося вже традиційне свято для дітвори та їхніх батьків «Свято Морозива», яке Іршавська міська рада проводить вже всьоме у нашому місті. Кожна дитина, яка прийшла у міський парк  змогла отримати  квиток  і протягом  свята обміняти його на порцію морозива. А бажаючих поласувати холодним десертом зібралося більше 2 тисяч.

08:37 07.08.2019

У закладах дошкільної освіти міста продовжуються ремонти

На даний час роботи проходять у дитсадках № 1 та № 4. У дитячому садку  № 1 полаковані підлоги у музичній залі та у всіх групах. В середній групі "Ромашка" проводиться капітальний ремонт (шпаклювання стелі та стін, відновлення панелей, побілка). У молодшій гр. "Сонечко" буде викладена плитка біля буфетної. На подвір¢ї проводиться фарбування ігрових споруд, східців та перил. У дитсадку № 4 пофарбовано внутрішні сходи та перила, а також  підлоги  в спальнях усіх груп, полаковано паркети в усіх групових та музичній залі, побілено всі панелі в коридорах та групових,  зроблено косметичний ремонт кухні, встановлюються нові світильники в кухні та муззалі,  вмонтовано додатковий радіатор в спальні ясельної групи. Наразі ремонтні роботи у четвертому садочку вже на завершальному етапі і вже скоро дітки зайдуть у чисті та охайні приміщення. На черзі ремонт садка № 2.

07:55 07.08.2019

Голос іршавської молоді

Вчора в міській раді були проведені збори Молодіжної ради Іршави, на яких були присутні члени організації, активна молодь громади, а також керівництво Іршавської міської ради. Зустріч мала на меті підсумувати реалізацію проекту «Голос молоді. Створення «Молодіжної ради Іршави»», який громадська організація «Батьківська районна рада Іршавщини» здійснювала у межах міжрегіонального проекту «Разом до успіху» від благодійного Фонду «Центр громадських ініціатив».

15:22 05.07.2019

Юнацький азарт проти досвіду

В Хусті проведено особисто-командний Кубок Закарпатської області з шашок-64. В змаганні взяли участь 40 спортсменів, які представляли 10 районів області. В особистому заліку лідери змінювались, як картинки в калейдоскопі. 12 претендентів на три призові місця! Після заключного сьомого туру швейцарської системи вершина турнірної таблиці мала цікавий вигляд. Десятку замкнув діючий чемпіон області Богдан Юрченко. Михайло Дикун (Тячів), який досить довго лідирував, посів сьоме місце. Досвідчені Микола Кошілко (Тячів) і Володимир Шопа (Мукачево) зайняли відповідно 5-6 місця. Четверте місце виборола юна Катерина Мойсей. Міжнародний майстер спорту Іван Тодер (В. Бичків) став третім. На другому місці Василь Дьордяй (Тячів). Перше місце виборов Михайло Рішко (Ужгород). Серед жінок кращі результати показали Катерина Мойсей, Анастасія Панич з Іршави, а третьою стала Кароліна Орос з В. Бичкова. За перше місце в командному заліку боротьба йшла очко в очко між досвідченими командами з Ужгорода і В. Бичкова та юною командою клубу ”Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти (ІМЦПО), посиленою їх тренером. Третє місце виборола команда з В. Бичкова. Команда Ужгорода, за яку виступали кандидати в майстри спорту України, відставши на мінімальну очкову різницю, стали другими. Переможцями стали Катерина Мойсей, Богдан Юрченко, Анатолій Вайда, які виступали за клуб “Вікторію” ІМЦПО.

09:18 04.07.2019

Відпочинок дітей на базі Іршавського МЦПО

Ось і завершився двотижневий оздоровчий відпочинок для діток шкільного віку на базі Іршавського Центру позашкільної освіти. Цього року в загоні «Веселка» було задіяно 106 діток, майже всі з яких є вихованцями різних гуртків МЦПО. За час перебування в загоні діти здружилися, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання.

09:09 28.06.2019

Тривають ремонти у дошкільних закладах міста

Кожного року у всіх дитсадках міста проводяться поточні ремонтні роботи. Наразі у дитсадку № 3 відремонтовано подвір¢я. Першочергово було виставлено нові бордюри та вирівняно щебенем основу, після чого було прокладено асфальт. Це все було б неможливо і без нашого земляка-закарпатця Валерія Лунченка. Також ведуться поточні ремонти по фарбуванню та лакуванню інвентаря. Для найменших вихованців в спальні поставлено додатково ще один радіатор, щоб дотриматись теплового режиму в осінньо - зимовий період. У груповій кімнаті частково проведено заміну підлоги. Всі роботи повинні закінчитись до кінця тижня. На черзі ремонти в дитсадках № 1 та № 4.

09:05 26.06.2019

Оздоровчий відпочинок для діток Іршавської ОТГ

Вже другий рік поспіль після завершення шкільних таборів на базі Іршавського міського Центру позашкільної освіти успішно проводиться подальше оздоровлення та відпочинок дітей Іршавської ОТГ. Цього року кількість малечі зросла до сотні діток, в тому числі з с.Лоза. За участі вихованців сформовано загін «Веселка», який поділено на 5 груп. В кожній групі працюють досвідчені педагоги МЦПО, які щоденно організовують активний відпочинок дітей.

14:22 25.06.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень