A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Про готовність закладів освіти Іршавської ОТГ до нового навчального року.

Дата: 26.08.2019 16:02
Кількість переглядів: 193

Комісія щодо перевірки готовності закладів освіти Іршавської ОТГ до початку 2019-2020 навчального року здійснила об’їзд всіх шкіл, дитячих садочків та позашкільних закладів. В перевірці навчальних закладів взяли участь працівники відділу освіти Любов Сокач та І.С.Попович, заступник міського голови Олександр Куртинець, директори освітніх закладів. На трьох об’єктах побував і голова освітньої комісії Собко В. В. Робоча комісія особливу увагу зосередила на готовність навчальних закладів до роботи в умовах Нової української школи, створення нового освітнього простору та безпечних умов перебування дітей у закладах. Усі заклади освіти влітку провели великий об’єм ремонтних робіт і продемонстрували належну готовність до нового 2019-2020 навчального року. Але підготовчі роботи проводяться й надалі.

В деяких закладах потрібно ще завершити роботи по окрасці огорож та спортивних споруд, покосити газони, спортивні площадки тощо. У дитсадку №4 необхідно зрізати великі аварійні дерева, у садочку №3 потрібно відремонтувати котел та аварійну теплотрасу, облаштувати пішохідну доріжку. У середній школі №1 необхідно завершити облаштування нового вуличного спортивного майданчика, у школі № 2 закінчити поточний ремонт сантехніки в шкільній їдальні, навіси над входом та пішохідної доріжки. В гімназії – завезти грунт для клумб та виконати розмітку паркувальних місць на новозбудованій автостоянці.

Після огляду всіх закладів відбулась підсумкова нарада на чолі з міським головою, на якій обговорено всі проблемні питання кожного навчального закладу.

Комісією проінформовано, що на ремонті роботи та оновлення матеріально-технічної бази всіх освітніх закладів Іршавської ОТГ в цьому році використано близько 2,5 млн. гривень, всі вони відповідають санітарно-гігієнічним та нормам протипожежної безпеки, мають належне матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.

За результатами перевірок надано рекомендації керівникам навчальних закладів та вирішено кінцево оглянути всі освітні заклади 30 серпня.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень