A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавська дитяча школа мистецтв

З 23 по 30 вересня у м. Ханіоті, що знаходиться на півострові Халкідіки у прекрасній Греції ,відбувся міжнародний фестиваль пісні і танцю "Hanioti 2023". Танцювальний колектив "Мрія", Іршавської ДШМ,кер . Огарь С.Ю представляв Україну,разом з колективами з Києва, Львову, Івано- Франківська, Ніжина та Ужгороду. У фестивалі брало участь близько 1000 учасників з різних країн , а саме :

11:45 17.10.2023

Підгірнянська гімназія

Сьогодні у 4 класі відбувся урок з приготування фруктових канапок. Діти продемонстрували свої уміння та навики роботи. Поглибили знання про здорове харчування.

11:39 17.10.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

26 вересня було підведено підсумки конкурсу малюнків «Намалюй улюблене місце Закарпаття», метою якого було поділитися улюбленою локацією нашої області. Організатором виступило Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА. Вихованка народної студії образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія» МЦПО (керівник Любов Микита) Боднар Анастасія взяла участь у даному конкурсі намалювавши свою улюблену локацію, а саме замок «Паланок». Анастасія була відзначена та отримала від організаторів конкурсу подарунки з символікою туристичного бренду Закарпаття. Щиро вітаємо нашу вихованку та її керівника зі ще однією приємною подією та неабиякий внесок у свій творчий доробок.

11:33 17.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень