A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей 1

Мова – духовне багатство народу. Щоб любити — треба знати! Саме тому сьогодні в рамках Тижня української писемності учні 2- Б, В класів (вихователь ГПД Устич Н.В.) поринули в світ чарівної української мови. Дітвора мала змогу переглянути відеофільм про мову, попрацювати в команді, проявити відповідальність, товариськість, любов до рідної мови, бажання вивчати солов’їну .

13:03 20.10.2023

Лозянський ЗДО

Сьогодні у нашому садочку проходила "Осіння математична ярмарка".

10:36 20.10.2023

Брідський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Сьогодні в с.Брід відбувся відбірковий матч з футболу серед шкіл Броду,Загаття та Ч.Потоку впевнену перемогу вибороли учні Брідського ЗЗСО ,що дає їм можливість позмагатися у фіналі за призові місця.

10:27 20.10.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

" Оберіг для воїна " - під таким гаслом проходили заняття в гуртку " Виготовлення іграшок-сувенірів " Іршавського МЦПО на базі Іршавського ліцею.Дітки переповнені позитивними емоціями , втілювали свої надії та сподівання , створюючи обереги для військових, котрі мужньо виборюють нашу ПЕРЕМОГУ ! "Веселі жолуді " ,які є втіленням стійкості та непереможності , " Патріотичні браслети" , що символізують нескореність та перемогу ! Щиро дякуємо нашим відважним ЗСУ за можливість зростати , навчатись , творити ! Слава Україні ! Слава нашим героям !

10:26 20.10.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

На базі міського Центру позашкільної освіти відбувся пленер молодих художників "Осінній вернісаж" (керівник Микита Любов Борисівна). Юні таланти створювали осінні пейзажі міста.

10:23 20.10.2023

ІЛЬНИЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ

Здорове харчування - запорука гарного самопочуття і ефективності Учні 2-А класу провели невеличку бесіду і повторили про корисну і шкідливу їжу, користь вітамінів, попробували скласти рецепти страв.

09:48 18.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень