A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

ІЛЬНИЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може.

09:47 18.10.2023

ІЛЬНИЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ

Здорове харчування — це не тільки добре самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але й любов та повага до себе, це прагнення до здорового і тривалого життя.

09:43 18.10.2023

ІЛЬНИЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ

17 жовтня 2023 р. в Ільницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулась виставка «Золота осінь». У всіх роботах проявилась творчість та уява кожної дитини. Від численних поробок просто розбігалися очі. Чого тут тільки не було... Фігурки з овочів, каштанів, жолудів, шишок, аплікації з листя, зерняток, насіння, круп, натюрморти, об'ємні композиції тощо. І все виготовлене з інтересом, любов’ю та неабиякою фантазією. Виставка перетворилася на галерею творчості, фантазії та мистецький арсенал вигадки.

09:42 18.10.2023

Своє 40-річчя відсвяткував ЗДО №2

Свій День народження, день від коли у яскравих веселкових стінах завирувало веселе життя й залунав щасливий дитячий сміх, день заснування святкував ЗДО «Сонечко» №2 Іршавської міської ради. До святкової зали зібралися гості, працівники-ветерани, колектив садочка, батьки та маленькі вихованці.

15:30 17.10.2023

Кливовицька гімназія

16 жовтня у Всесвітній день хліба учні Климовицької гімназії побували у хлібопекарні с.Загаття. Вони ознайомилися з процесом випікання хліба. Дізналися про те, що у такій маленькій пекарні випікають сім видів хліба та дванадцять видів булочок. Учні привітали працівників зі святом, побажали їм здоров’я, сили у нелегкій праці, а адміністрація пекарні пригостила всіх учнів смачними булочками із сиром.

15:21 17.10.2023

Іршавський ліцей

Начальником служби у справах дітей Іршавської міської ради Ольгою Рендзей та директором центру надання соціальних послуг Наталією Боршош для учнів 8-Б та 10-Б класів була організована і проведена зустріч з представниками громадської організації "Неємія" на тему "Кібербезпека. Булінг".

15:09 17.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень