A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський ліцей 1

Не секрет, що діти люблять подорожувати. А якщо ще вирушити в мандрівку зі своїми однокласниками та в незвичайні місця?! Саме так і вирішили зробити учні 7-Б та 9-Г класів разом зі своїми класними керівниками. Подорож розпочалася з екскурсії до стародавньої Наскельної дерев’яної фортеці Тустань, яка знаходиться поблизу села Урич (Сколівський район, Львівська обл.) та розташована на скелях-пісковиках висотою 85 метрів. Тустань є унікальною пам’яткою давньоруської архітектури домонгольського періоду.

11:31 17.10.2023

Дубрівський ЗЗСО І - ІІІ ст

Сьогодні до нашої школи на прохання дирекції завітала інспектор ювенальної поліції Горзов Яна Василівна.Провела цікаву змістовну бесіду про шкідливі звички, відповідальність за невідвідування школи та булінг серед учнів.

10:06 13.10.2023

Іршавський ліцей 1

Дружні стосунки України та Чехії сягають сивої давнини. Сьогодні наш ліцей відвідали члени Закарпатської крайової науково-просвітньої спілки чеської культури. Відомо, що частина споруд нашого ліцею – це так званий «чеський квартал», побудований ще в 1928 році. Сьогодні у його приміщенні відкрито меморіальні дошку першому президенту Чехії Томашу Масарику.

10:05 13.10.2023

Осійський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Федора Потушняка

Цьогоріч з 04 по 11 жовтня в нашому навчальному закладі проходили години спілкування, які були присвячені Всесвітньому дню захисту тварин. Під час бесід учні також мали змогу пограти в гру "Happy paw", яку наш навчальний заклад отримав у вигляді призу за активну участь у допомозі безпритульним тваринам нашого регіону. Дякуємо Мар'яна Брич за приклад, який подаєте щодня, чим надихаєте кожного з нас.

10:04 13.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень