A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Брідський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Щорічно 16 квітня світ відзначає День обізнаності про стрес. Ми живемо в дуже непростий та непередбачуваний час. Війна в Україні стала стресом для всіх учасників освітнього процесу, тому в нашому закладі психологом було проведено наступний психолого-педагогічний семінар " Профілактика та подолання стресів як умова підтримки психологічного здоров'я вчителів та учнів". Було розкрито питання ознак, фаз, причин та наслідків стресів, реакції організму на стрес, проведена діагностика стану стресу, обговорено як реагують на стрес діти під час війни, а також - техніки самодопомоги та алгоритм дій вчителя, якщо дитина переживає стрес.

17:21 18.04.2024

Дубрівський ЗЗСО І - ІІІ ст

Екскурсія як форма спілкування сприяє кращому взаємозвʼязку педагогічних працівників з учнями. Тому нещодавно учні нашої школи були учасниками одноденної екскурсії в прекрасне місто Мукачево!Учні відвідали один із найгарніших та наймогутніших замків України Мукачівський замок “Паланок”, який владно височіє над містом, вражаючи такою неосяжною величчю.Блукаючи сходами, потаємними кімнатами та експозиціями Мукачівського замку, учні з подивом виявляли що кожен камінь велетенської споруди дихає історією, за кожною замковою брамою – власна драма, за кожним поворотом – купа легенд.

17:19 18.04.2024

Климовицька гімназія

Спільна справа на користь не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до краси та затишку.

17:16 18.04.2024

Ільницький Спортивно-гуманітарний Ліцей

Сьгодні до нашого закладу завітали поліцейський офіцер Іршавської громади ІВАН Пукман, інспектор ювенальної поліції Яна Горзов та інспектор ДСНС Віталій Левченко, які провели роз’яснювальну роботу з ліцеїстами.

17:09 18.04.2024

Іршавський ліцей

В рамках Тижня здоров'я вчитель Ганна Гарпаш з учнями 5-В класу провела годину спілкування на тему "Безпека вдома". Здобувачі освіти розвʼязували ситуативні задачі, працювали в малих групах, виконували тестові завдання на знання правил поведінки, коли ти сам удома.

17:08 18.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень