A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавська дитяча школа мистецтв

Тепло і душевно, емоційно та схвильовано, професійно та досконало - саме такі відгуки отримав благодійний концерт "Український речиталь", що відбувся 20 жовтня в стінах дитячої школи мистецтв.

13:25 23.10.2023

Іршавський ліцей 1

Коли жили динозаври? Який вигляд мали? Чим харчувалися? Чому і коли вимерли? На ці питання шукали відповіді учні 4-В класу (кл.керівник Ізай М.І.) під час екскурсії до парку динозаврів “DinoPark”.

12:51 23.10.2023

Загатянський ЗДО 1

Осіннє свято, в стилі "гарбузова вечірка "для наших вихованців!!! Одна з найкращих пір року, яка дарує  прекрасне емоційне піднесення від перегляду зміни кольорової гами у самій природі!! Яскрава, неповторна, золота ОСІНЬ.

12:47 23.10.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

"Оберіг для воїна", під таким гаслом проводились заняття в гуртку "Виготовлення іграшок - сувенірів " Іршавського МЦПО на базі Іршавського ліцею. Дітки переповнені позитивними емоціями, втілювали свої надії та сподівання, створюючи обереги для військових, котрі мужньо виборюють нашу перемогу! "ВЕСЕЛІ ЖОЛУДІ", які є втіленням місцності та непереможності, "ПАТРІОТИЧНІ БРАСЛЕТИ", що символізують нескореність та перемогу! Щиро дякуємо нашим відважним ЗСУ за можливість зростати, навчатись, творити ! Слава Україні ! Слава нашим героям !

12:46 23.10.2023

Іршавська дитяча школа мистецтв

Вчора 21.10.2023 в мальовничому Буковелі проходив Всеукраїнський фестиваль- конкурс з різних напрямків хореографії " Кубок Прикарпаття" ,що організувала Internation Union of Dance Educators. Вихованці ТК "МРІЯ" Іршавської ДШМ під кер. Огарь С.Ю у складі 30 учасників ,теж змагалися за цей кубок,і мають досить таки не погані досягнення!)

12:43 23.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень