A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Мухомор - гриб дуже привабливий але отруйний . Вихованці гуртка " Виготовлення іграшок- сувенірів" добре знають , які гриби їстівні та неїстівні.Дітки легко впоралися з завданням , створивши чудові аплікації.

12:12 17.11.2023

ІЛЬНИЦЬКА ГІМНАЗІЯ

Правила дорожнього руху - потрібно пригадати, повторити, щоб з легкістю примінити.

12:09 17.11.2023

Іршавський ліцей 1

Вольтер казав : «Я не згоден із тим, що ви говорите, але віддам своє життя, захищаючи ваше право висловити свою думку». Вища міра толерантності – це визнати, що є люди, які можуть думати чи діяти інакше. Саме тому толерантність – це насамперед чесність… Це термін, який означає, що ви терпите думки інших, навіть якщо не погоджуєтеся. Це мистецтво жити у світі різних людей та ідей, виявляти свою точку зору, але при цьому адекватно сприймати думки інших людей, не порушуючи їх права та свободу.

12:08 17.11.2023

Іршавська дитяча школа мистецтв

Відділ духових інструментів розпочав академічні концерти. Учні проявили хорошу сценічну витримку, виконали програму з двох різнохарактерних творів. Свої вміння та щоденну роботу показали учні молодших класів та старшокласники.Дякуємо ЗСУ за можливість навчати!

12:06 17.11.2023

Іршавський ліцей 1

"Перед великим розумом я схиляю голову, перед великим серцем я стаю на коліна",- сказав Й.-В. Ґете. Лідери учнівського самоврядування та педагог-організатор Ференц М.П. говорили про те, що є актуальним, нагальним і дуже важливим: про терпимість, про толерантність, про вміння чути, бачити, розуміти.

12:01 17.11.2023

Іршавська дитяча школа мистецтв

Сьогодні на базі нашої школи відбувся обласний семінар практикум для мистетських шкіл Іршавського куща, на тему:"Штрихи як основний засіб виразності на струнно-смичкових інструментах".

12:28 16.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень