A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

КЗ "Публічна бібліотека"

Проблема стану навколишнього середовища в Україні вважається насправді актуальним та надзвичайно важливим питанням для кожного громадянина.

12:25 16.11.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Справжня доброта – це коли ви робите хороші вчинки просто так і не чекаєте подяки та доброти у відповідь. Саме таке добро змінить світ на краще та посприяє тому, щоб на планеті запанувала щира любов людей один до одного.

12:11 16.11.2023

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Найперше, про що мріють вихованці туристсько-краєзнавчих гуртків, то це відправитися у похід. Що може бути цікавішим для п'ятикласника, ніж відчути себе дорослим, далеко від дому, у лісі, і без батьківської опіки?! Багатьох налякав дощ і їхня мрія не здійснилася, aле для декількох найсміливіших цей день запам'ятається на все життя.

12:08 16.11.2023

Українська мова – наше культурне надбання

   Українська мова – наше культурне надбання, гарантія збереження ідентичності нації, запорука соборності та подальшого розвитку країни. Ми завжди пам’ятатимемо, що за право говорити рідною мовою українці віддавали свої життя протягом століть. У рідній мові – сила та єдність нашого народу, а єдність – абсолютний пріоритет для нас усіх у сучасних умовах.

12:07 16.11.2023

Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст

Сьогодні учні 9-А класу разом із класним керівником презентували проєкт "Дзеркало",присвячений Захисникам України.

10:11 14.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень