A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 11.04.2024 15:54
Кількість переглядів: 10

Сьогоднішня розмова інспектора ювенальної превенції Я.В.Горзов з учнями 10 - го класу була присвячена особливій проблемі, від вирішення якої залежить не просто щасливе майбутнє суспільства, а й життя взагалі. Говорили про дорогу в нікуди - наркоманію. Після пергляду відеоролика десятикласники активно долучалися до обговорення актуальних питань: як уникнути спокуси вживання наркотиків, як наркотичні препарати впливають на організм людини, як діяти під час зустрічі з людиною, яка знаходиться під впливом наркотичних препаратів .

Наркоманія породжує низку проблем, із якими самотужки не впоратися. Вона руйнує людське здоров’я, родинне щастя, життя. Наркомани найчастіше стають на злочинний шлях, вони не доживають до старості. Тож чи варто створювати собі стільки проблем? У моральному, медичному, соціальному, правовому аспектах наркоманія – зло.

Після обговорення всі зійшлися на думці, що найкраще вирішення проблеми поширення наркоманії – це популяризація здорового способу життя. Тож будьмо здоровими разом! Займаймося спортом! А Я.В. Горзов дякуємо за цікаву, превентивно-виховну бесіду, бо ж усі добре знаємо: "Попереджений-означає озброєний!"

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень