A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Іршавська дитяча школа мистецтв

Сьогодні, 8 листопада, на базі Іршавської ДШМ, пройшов обласний семінар -практикум викладачів-піаністів на тему: « Робота над звуком, як основа формування піаністичних навичок учнів мистецьких шкіл».

10:16 10.11.2023

Брідський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Українська мова незнищенна, так само як і наш народ, що нині вкотре доводить своє право на свободу та незалежність. І саме завдяки юному поколінню українців мова розвивається, квітне, живе. Тож сьогодні в стінах Брідського ЗЗСО І-ІІІ ст. пройшов незвичний виховний захід - усний літературний журнал, у якому взяли участь учні 8-А класу (класний керівник Бровдій Н. І.) та 1, 6,7.класів. Школярі чудово перевтілились в образи українських письменників - як класиків, так і сучасників, - що постраждали від імперської та радянської каральної машини. Розпочався урочистий захід хвилиною мовчання на вшанування пам'яті героїв-захисників України та поезією-реквіємом у виконанні учениці 8-А класу Кобаль Дарини. Діти читали вірші ... Зі сцени звучали викривальні слова нашої видатної сучасниці Ліни Костенко, замученого в концтаборі Василя Стуса, мужнього Василя Симоненка. У душі всіх присутніх відлунювали правдиві рядки ... Такий урок національного виховання надовго запам'ятається учням і вчителям нашої школи.

10:15 10.11.2023

Іршавський ліцей 1

Сьогодні учні 5-А класу нашого ліцею (класний керівник Лізанець А.М.) мали цікаву та пізнавальну екскурсію до пожежної частини міста. Вони ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу рятувальників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Під час екскурсій рятувальники розповіли, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей.

10:14 10.11.2023

Іршавська дитяча школа мистецтв

Сьогодні стартував на фортепіанному відділі «марафон» академконцертів. Вітаємо найсміливіших та найменших наших учнів з успішними виступами Успіхів вам та задоволення від навчання й надалі.

10:12 10.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень