A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новини

Осійський ЗДО

Щороку у нашому садочку проходять підготовчі заняття для діток (шестирічок) , які не відвідують ЗДО. Вони тривають з березня до червня. За цей час , майбутні першокласники мають можливість ознайомитись зі шкільними правилами і новим статусом школяра.Також ці заняття спрямовані на розвиток пам'яті,уваги, мислення, довільність дій. Дітки із великим задоволенням відвідують наш заклад.

11:25 24.04.2023

Брідський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Сьогодні наша команда приймала участь у конкурсі - фестивалі «Молодь обирає здоровий спосіб життя», який проходив на базі Осійського ЗЗСО І -ІІІ ст. ім. Ф.Потушняка.Ми щиро дякуємо нашій команді «Усмішка» за віддані сили, витрачений час і чесні старання. Ні на секунду не було сумнівів, що мета одна — це перемога. Дякуємо за успішну роботу. Такий відмінний результат надовго порадує всіх нас.Ми знову переконалися, що в нашій школі найкращі , талановиті діти! Щиро дякуємо учням, вчителям і батькам за допомогу і підтримку!

11:23 24.04.2023

ІЛЬНИЦЬКА ГІМНАЗІЯ

Безпека дитини - це цілий комплекс заходів, який включає в себе безпеку окремих складових. На уроках англійської мови ми вивчали правила безпеки вдома, на морі. Виконання проєктних робіт, для здобувачів освіти,розвиває навички критичного мислення, співпраці, спілкування.

11:16 24.04.2023

Іршавський ліцей

Здоров'я - це перша та найважливіша потреба кожної людини, яка визначає її здатність до праці, творчості, самовдосконалення та забезпечує гармонійний розвиток кожної особистості. Учні ліцею взяли участь у фестивалі-конкурсі "Молодь обирає здоров'я"

11:14 24.04.2023

КЗ "Публічна бібліотека"

21 квітня 2023 року в приміщенні центральної бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека» Іршавської міської ради відбулася інформаційна зустріч, на якій зацікавлені мали можливість отримати інформацію про вступ і навчання в УжНУ, зокрема за спеціальністю “Системний аналіз” (рівні бакалавра та магістра).

11:11 24.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень