A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Нагорода

Дата: 28.06.2020 23:51
Кількість переглядів: 163

Сергій Скоблей почав займатися шашками в клубі  “Вікторія” 10 років тому назад. Систематичні заняття невдовзі почали давати результати.  За цей період були різні здобутки на обласних турнірах серед юнаків, а також в командних змаганнях серед дорослих, на які юного спортсмена запрошували, адже по майстерності він з дорослими був на рівні. Нагород здобуто чимало, але найдорожчі з поміж інших – це нагороди з чемпіонатів України та Європи. Сергій зізнається, що заняття шашками дали йому немало. В першу чергу основну роль зіграли у формуванні характеру. Це і психологічна стійкість, і витримка, і впевненість, і сила волі. Якості, які пригодилися у навчанні і дадуть добротний результат і в подальшому  житті. 
Відділ освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міськради нагородив Сергія Скоблея Подякою. Нагороду вручив тренер Анатолій Вайда в сімейному колі. Рідні розділили радість нагородженого. Було згадано цікаві (приємні і курйозні) моменти з багатої спортивної біографії. Маріуполь, Миколаїв, Мелітополь, Львів, Вінниця, Харків, Херсон, Євпаторія, Івано-Франківськ – один перелік міст, де проводилися чемпіонати України і в яких взяв участь Сергій Скоблей, як бачите, досить потужний. Було по різному. І 20 градусні морози в Харкові, і непорозуміння з суддями, які замість виграшу записали Сергію нічию, і вода на тротуарах у Вінниці, і туга за рідними, адже турніри з шашок тривають більше тижня.  
P. S. Залишається побажати Сергію успішно пройти вступне сито, адже він має намір продовжити навчання у вищому навчальному закладі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень