A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Огляд освітніх закладів

Дата: 17.01.2020 23:12
Кількість переглядів: 160

Після зимових канікул відповідною комісією міськради було проведено огляд закладів освіти стосовно дотримання температурних норм у приміщеннях. Як наслідок – до ЗДО міста зауважень не було, всі заклади забезпечені дровами. В процесі роботи виявлено ефективність опалення в ЗДО № 2 дровами і бурим вугіллям, на яке перейшли нещодавно. Було рекомендовано керівникам усіх ДНЗ придбати і застосовувати цей вид палива. У ЗЗСО № 2, у зв’язку із заниженою температурою у окремих класних приміщеннях, було запропоновано КП «Тепло Місто» підняти температуру теплоносія в котельні. На даний час проблемним залишається класне приміщення біля майстерні та коридор третього поверху.

Також у ЗЗСО № 1 було виявлено, що в одному крилі школи (в 7 приміщеннях із 34) не вдається підняти температуру до відповідних норм. За інформацією фахівців, що обстежили систему опалення, очевидно прорвало трубу опалення, яку прокладено під частиною будівлі при будівництві школи.
Наразі організовуються роботи по усуненню пошкодження. Міський відділ освіти спільно з дирекцією опрацьовують варіанти проведення навчально-виховного процесу виходячи з ситуації що склалася.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень