A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Команда “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти посіла 5 місце в 14 дитячому міжнародному турнірі з шашок

Дата: 17.01.2020 23:10
Кількість переглядів: 160

На цей раз в м. Турка Львівської області приїхало 25 збірних команд з різних областей України і з Молдови. Вік учасників командних змагань до 13 років. В кожній команді по три учасники. На третій дошці обов’язково мала грати дівчина. Найбільш амбітною, звичайно, була команда з столиці України. Команда в них найбільш титулована.
Учасникам запропонована швейцарська система в 8 турів. Кожному учаснику відведено по 25 хвилин з додаванням 15 секунд за кожний зроблений хід. Команда “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти з капітаном Катериною Мойсей боролись за медалі до фінішу. Перед заключним восьмим туром наша команда була третьою в таблиці. Заключний тур з командою з Молдови, на жаль, ми програли. І опинилися на п’ятому місці. За команду “Вікторія” виступали Катерина Мойсей, Анастасія Купар, Вероніка Терпай. Виграли змагання кияни, другі – команда господарів. А ось на третьому місці опинилася команда з Івано-Франківська.

Підбиті підсумки результатів по окремим дошкам. Наша Катерина Мойсей, яка грала на першій дошці опинилася на другому місці по додатковим показникам представнику міста Києва. Потрібно знати спортивний характер дівчини, яка заявила, що в особистому турнірі з блискавичних шашок, які заплановано на наступний день, вона буде виступати в групі юнаків. Результат, показаний нашою спортсменкою, виявився переможним! Перше місце серед юнаків!
В особистому турнірі, де грали юнаки й дівчата старше 13 років, виступала наша Марта Юріна. Серед дівчат її результат виявився другим!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень