A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

ХПІ ЗАПУСКАЄ ОНЛАЙН-КУРС ПРО СТАРТАПИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Дата: 28.05.2020 22:20
Кількість переглядів: 171

Учнів 9-11 класів запрошують пройти курс основ запуску власного стартапу «StartUp_Camp: шлях до мрії». Його розробили викладачі Харківського політехнічного інституту разом із платформою «На урок». 

Так, проєкт стартує 3 червня 2020 року та триватиме кілька тижнів. 

Загалом навчання складається з кількох етапів — серії онлайн-курсів, роботи з менторами та створення власного стартапу, а також онлайн-захисту робіт на Pitch day. 

Зареєструватись можна за посиланням. 

Під час курсу школярі вивчатимуть основи фінансової грамотності, інструменти для реалізації проєктів і принципи командної гри. 

Учням пропонують пройти три модулі:

  • 1 модуль: «Філософія підприємництва. Скільки коштує ідея? Чому власна справа — це шлях у доросле життя? Що таке бізнес і стартап?» та «Вмикай критичне мислення! Що таке бізнес-гіпотези? Як перевірити, що ти все робиш правильно?»;
  • 2 модуль: «Командна гра. Чому виграють команди? Яка вона Dream Team?» та «Вожаки бізнес-зграй. Хто такий лідер і як ним стати? СЕО — хто він?»;
  • 3 модуль:  «Вчимося презентувати свою ідею. Що таке «продаж»? Упаковка бізнесу має значення!» та «Звідки взяти гроші? Стартове фінансування бізнесу. Участь в конкурсах та грантах». 

За успішного проходження онлайн-курсу школярі зможуть отримати сертифікати, крім цього попрацювати з менторами над власними проєктами. 

Довідково.

Стартап (англ. Startup, startup company) — це новий бізнес будь-якої спрямованості, який створюється для реалізації певної перспективної ідеї з метою отримання прибутку. Зазвичай стартапи організовуються невеликою командою людей (2-5 осіб). 

Нагадаємо, що у Львові визначили переможців конкурсу юних дослідників «Кристали». 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень