A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Надії Карпат

Дата: 11.11.2019 22:04
Кількість переглядів: 173

Надії Карпат
Влучна назва обласного особисто-командного турніру з шашок-64 серед юнаків та дівчат, адже справді на цьому змаганні виявляються талановиті діти, які в подальшому при наполегливій праці на тренуваннях стають розрядниками і захищають честь Закарпатської області, яка географічно розташована за горами Карпатами. А точніше сказати, ми жителі гір Карпатських, тому й є їх представниками на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Підтримати збірну команду клубу “Вікторія” виявила бажання і Катерина Мойсей, яка саме в цей час перейшла на тренування з шашок-100, які повністю відрізняються від гри в шашки-64.
В загальному турнірі перше місце, набравши максимальну кількість очок, виборола Катерина Мойсей. Друге місце в представника В. Бичкова Севастьяна Матаржука. На третє місце вийшов ще один представник клубу “Вікторія” Андрій Кравець. Серед дівчат кращі результати показали наші вихованці Катерина Мойсей, Марта Юріна, Вероніка Терпай. Призерами в своїх вікових групах стали Володимир Погоріляк, Дарина Лелітка, Анастасія Асеєва, Анастасія Сенина, Ігор Гуляна, Вероніка Терпай, Софія Буря, Андрій Кравець, Анастасія Купар.
Підбиті результати командної боротьби. Клуб “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти на першому місці!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень