A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

ПОКАЗОВІ УРОКИ – СКЛАДОВА ДУХОВНОЇ СКАРБНИЧКИ ВЧИТЕЛЯ

Дата: 22.11.2019 21:26
Кількість переглядів: 370

Показові уроки – це складова духовної скарбнички сучасного вчителя. Цього тижня у нашому закладі відбулася панорама показових уроків. Свої досягнення демонстрували і вчителі, і учні. Цікавий  інтегрований урок природознавства та англійської мови у 3-Б класі провела Жупанин Богдана Федорівна.  Його родзинкою стали досліди, які проводили самі учні, та  «пряме включення» про прогноз погоди у Великобританії (звичайно, англійською).

Наступний показовий урок у 3-А класі – учитель Керечанин Марія Юріївна. Це був надзвичайний інтегрований урок математики та природознавства: цікава математика поєдналася з подорожжю рідним краєм. Усі елементи уроку мотивували учнів активно  і творчо працювати.  Обоє вчителів використовували  власні мультимедійні презентації. На кожному з  них панувала дружня робоча атмосфера.

Цікавим та науковим видався урок німецької мови у 8-В  класі, який провела Бігарі Марині Іванівна. Вона продемонструвала високу педагогічну майстерність, використавши різноманітні форми та методи навчання, ефективно були використані можливості інтерактивної дошки.

На кожному уроці були присутні колеги з різних навчальних закладів ОТГ.

Відвідавши показові уроки, кожен взяв  для себе багато нового та цікавого. З неабияким захопленням  ми спостерігали, як усі вчителі передавали дітям не тільки свої знання, але й віддавали частинку себе, свого тепла, доброти, любові.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень