A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Вітальні листівки до 8 Березня!

Дата: 05.03.2020 20:57
Кількість переглядів: 407

З приходом весни до нас наближається мабуть саме довгоочікуване свято для всієї жіночої половини людства – 8 Березня. Жінки, дівчата, бабусі звісно чекають від чоловіків не лише сюрпризів, а й просто уваги. Тому в переддень святкування першого весняного свята колектив МЦПО завітав до учнів Іршавської ЗЗСО І-ІІІ №2 ст., де відбулось відкрите заняття гуртка «Умілі руки», під керівництвом нашої колеги Полянської Світлани Михайлівни, яка цього року проходить чергову атестацію, та завершує цикл відкритих занять по плану атестації закладу. Світлана Михайлівна працює з дітьми уже понад 20 років, має значний педагогічний досвід та вагомі результати на обласних та міських конкурсах, виставках декоративно-прикладного мистецтва.
Завданням дітей було «Виготовлення вітальної листівки до 8 Березня». Керівник підготувала для гуртківців схеми різних варіантів листівок, а отже кожен з дітей виготовляв листівку на свій смак та особисте бачення. Приміщення, де займається Світлана Михайлівна вражало величезною кількістю наочних матеріалів, зразків готових виробів, поробок із паперу, природного матеріалу, стіни оформлені картинами, виробами у різних техніках.
Заняття пройшло з дотриманням всіх структурних підрозділів його проведення. Керівник вдало використала інтерактивні методи та форми роботи (складання пазлів, розв’язування кросворду, загадок тощо). Діти були активні на занятті, працювали дуже вправно та швидко. Під кінець заняття вихованці представили свої роботи, які вийшли дуже яскраві, красиві та акуратні. Світлана Михайлівна відмітила, що одним з улюблених занять гуртківців є паперопластика, зокрема виготовлення листівок та інших поробок із паперу, що є подарунком не лише на різні свята, а може використовуватись як декор чи прикаса.
І, звісно, у підсумку заняття на згадку від вихованців гуртка всі присутні отримали подарунки – виготовлені власноруч листівки до свята 8 Березня.
Аналізуючи заняття дирекція школи, члени а/к, колеги висловили свої враження від заняття, вказали на недоліки та преваги його проведення, а Світлані Михайлівні побажали значних успіхів у своїй творчій роботі та хороших, талановитих вихованців.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень