A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

До уваги батьків

Дата: 04.03.2020 20:45
Кількість переглядів: 216

 18 лютого у відділі освіти міської ради відбулася нарада із завідувачами Іршавських закладів дошкільної освіти з приводу режиму роботи у літній період. Нагадуємо, що за Постановою Уряду від 10 липня 2019 року № 694, яка набрала чинності з 1 січня 2020 року, вихователям закладів дошкільної освіти збільшено тривалість щорічної  основної відпустки до 56 календарних днів (раніше відпустка вихователям надавалася у кількості 42 календарних днів). Це може спричинити певні незручності в роботі. У попередні роки робота дитсадків була налагоджена таким чином, що не було періоду, коли б не працювали садочки.

Оскільки відпустки педагогам надаються, як  правило, в літній період, це прямо вплинуло і на режим роботи закладів. Також варто  врахувати, що у травні, традиційно, у дитсадках міста проводиться свято випускників. А за бажаннями батьків всі дитсадки повинні почати навчальний рік  1 вересня. Тому при прийнятті рішень  з приводу графіку роботи у літній період було враховано всі ці робочі моменти. Врахувавши все вищезазначене, завідувачами дитсадочків запропоновано наступний графік роботи закладів дошкільної освіти у літній період:
ЗДО №2 тимчасово призупинить свою роботу з 25 травня по 05 липня;
ЗДО №4 тимчасово призупинить свою роботу з 25 травня по 21 липня;
ЗДО №1 і №3 тимчасово призупинить свою роботу з 06 липня по 31 серпня.

Про тимчасове закриття закладів дошкільної освіти на час літнього періоду міський відділ підготує відповідний наказ. 
Батькам, чиї діти відвідують садочки міста, рекомендовано на час відпусток вихователів у своїх дитсадках відвідувати працюючі заклади.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень