A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

ТРЕНІНГ “УПРАВЛІННЯ В ГРОМАДІ” в Іршавській ОТГ.

Дата: 07.02.2020 20:34
Кількість переглядів: 183

Вперше в нашому місті відбувся тренінг “Управління в громаді”, який провела координаторка Всеукраїнської Ініціативи «Активна Громада» Ганна Мелеганич. Подібні тренінги спрямовані на підвищення системного впливу громадян на політичні процеси в Україні через освіту (як відбувається управління в громадах), пояснила Ганна Ігорівна. Нам важливо, щоб громадяни краще розумілися у сфері локальної політики, функціях та відповідальності виборних осіб.


Учасники заходу дізнались про відмінності між повноваженнями депутатів, голів місцевих рад та виконавчих органів, місцевих державних адміністрацій. 
Також було укладено Меморандум про співпрацю між ВІ "Активна громада" та керівництвом Іршавської міської ради.
Тренінг “Управління в громаді ” – це навчання, де всім охочим допоможуть розібратися у питаннях повноважень та обов’язків органів місцевого самоврядування, як саме громадяни можуть не лише обирати своїх представників у місцеву владу, а й брати участь у житті міста, села чи селища у міжвиборчий/виборчий період.
Якщо ви активна людина та розумієте, що якісні зміни впроваджуються, якщо громадяни долучаються до процесу керування в громаді, то цей захід саме для Вас.
Наступний тренінг у громаді заплановано на 13.02.2020. Запрошуємо долучитися всіх активних громадян, депутатів місцевих рад, їх помічників, громадських діячів міста, студентів та всіх громадян, які зацікавлені у отриманні знань про бюджет громади.
Місце проведення  - актова зала Іршавського МЦПО.
Разом ми змінюємо людей, щоб змінити країну!

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень