A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Кращі серед жінок

Дата: 03.01.2020 19:41
Кількість переглядів: 180

Кращі серед жінок
Так склалось, що чемпіонат Закарпатської області з шашок-64 серед жінок через об’єктивні причини приходилось переносити. Все-таки вдалося провести ці змагання під самий кінець року.
Вигравши всі партії, чемпіонкою стала Катерина Мойсей. Але боротьба за медалі була дуже цікава і непроста, адже претендентів на призові місця перед заключним туром було шість спортсменок. І як розподіляться місця можна було тільки гадати. Друге місце в турнірній таблиці виборола Анастасія Панич. Четверо спортсменок поділили 3-6 місця. Кращий додатковий показник вивів на третє місце Марту Юріну. Призери – вихованки клубу “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти.
Паралельно проведено змагання серед початківців. Для багатьох з них це була перша спроба сил. Призерами стали Володимир Погоріляк, Кирил Петрецький, Антон Огар.
P. S. Катерина Мойсей ще раніше виборола право грати у фіналі чемпіонату області, який заплановано на січень. Учасниці побажали Катерині успішних виступів в 2020 році. А ще вручено книжечки спортсмена юним спортсменам, які виконали третій дорослий розряд. Володарями залікових книжок стали Анастасія Асеєва, Дарина Лелітка, Володимир Погоріляк.
А. Вайда 30.12. 2019 р.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень