A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Що означає звільнення від ДПА у 2020 році?

Дата: 24.06.2020 19:40
Кількість переглядів: 194

У 2020 році всіх, хто завершує здобуття повної загальної середньої освіти (незалежно від форми), звільнили від державної підсумкової атестації (ДПА). Це означає, що у додатку до свідоцтва буде написано «Звільнений(а)».

Якщо ви не хочете, щоб у додатку до свідоцтва було написано  «Звільнений(а)», то вам треба написати заяву на ім'я директора, що ви хочете врахувати результати ЗНО як ДПА. Заяву у довільній формі треба подати до закладу освіти особисто або у відсканованому вигляді електронною поштою. Кінцевий термін і спосіб подання заяви визначає заклад освіти. Потім ви складаєте ЗНО 25.06-17.07. Результати ДПА у формі ЗНО будуть виставлені у додатку до свідоцтва.

Важливо! Якщо ви хочете вступати до закладу вищої освіти, то ви обов’язково повинні складати ЗНО. Якщо у додатку до свідоцтва про загальну середню освіту у графі ДПА буде написано «Звільнений(а)», це не є перешкодою для вступу до ЗВО. Середній бал розраховується як середнє арифметичне усіх оцінок, зазначених у додатку до свідоцтва. Якщо у графі буде записано «Звільнений(а)», це не буде враховано.

За матеріалами Міністерства освіти і науки України

24-06-2020


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень