A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Відкрите заняття з хореографії

Дата: 03.02.2020 19:00
Кількість переглядів: 187

Відкрите заняття з хореографії
Днями на базі МЦПО пройшло відкрите заняття зразкової хореографічної студії «Dance оf angels» з групою дітей дошкільного віку, під керівництвом керівника студії - Юрія Васильовича Буряса, який проходить чергову атестацію у цьому навчальному році. Відвідання відкритого заняття - один із аспектів діяльності атестаційної комісії МЦПО по вивченню досвіду роботи педпрацівника, що атестується, тому на занятті були присутні як члени а/к, так і запрошені керівники інших гуртків міського центру позашкільної освіти.
Юрій Васильович керує студією вже понад 13 років і має достатній досвід для роботи з найменшими дітлахами, які люблять його, слухають кожне слово та намагаються копіювати хореографічні рухи. Він з ентузіазмом проводив заняття з малечею та із задоволенням передавав їм любов до красивого руху та граціозних танців. Заняття почалося з розминки та проходило в ігровій формі, що свідчить про правильну методику проведення занять з дітками дошкільного віку. Діти із задоволенням рухалися та невимушено вивчали хореографічну науку у відповідності до своїх вікових можливостей. За заняття дітлахи закріпили елементи танцювальних па та основні позиції, які вивчали на попередніх заняттях. В кінці дітки показали елементи руху майбутнього танцювального номеру під назвою «Котики-воркотики». Показові виступи завершились щирими аплодисментами присутніх, які були задоволені успіхами дітей.
Заняття було і навчальним, і пізнавальним, і розвивальним, і виховним. Юрію Васильовичу вдалося поєднати усі ці види діяльності дуже вдало. Члени а/к відмітили, що це робота не одного дня, а вихованців, що займаються під керівництвом хореографа, чекають великі успіхи, чого ми щиро бажаємо як діткам так і їх наставнику.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень