A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Великий шлях розпочинається з маленького кроку: День першокласника в Іршавській ДШМ

Дата: 21.10.2024 10:37
Кількість переглядів: 3

На великій сцені міського будинку культури у неділю, 06 жовтня, з радістю вітали 89 учнів, які приєдналися до дружньої родини Іршавська дитяча школа мистецтв. Так традиційно, святковим концертом за участі юних талантів, відбувся ювілейний 50-й концерт з нагоди свята - Дня першокласника. Учні школи демонстрували свої таланти у різноманітних жанрах попри непомітне хвилювання і кожен їх виступ супроводжувався щирими оплесками батьків та гостей. Надзвичайно мила і позитивна атмосфера панувала в залі!

З нагоди свята, всіх педагогів та маленьких майбутніх артистів, музикантів, художників, танцюристів вітали також міський голова Віктор Симканинець та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї , молоді та спорту міської ради Єлизавета Яцканич.

Діточки, які виступали на сцені, показали не лише свої вміння, але й величезну любов до мистецтва. Їхні старання та наполегливість заслуговують на найвищу похвалу. Віримо, що попереду у них ще багато яскравих перемог та досягнень!

Щасливого майбуття та мирного неба!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень