A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 11.07.2024 13:17
Кількість переглядів: 26

Загін "Веселка" завершив свою роботу!

Підведено підсумок роботи відпочинково-оздоровчого табору «Веселка», який плідно працював протягом 2 тижнів. За весь час роботи табору дітки активно оздоровлювалися, відпочивали, розважалися, вчилися та активно творили. У понеділок другого тижня діти після розминки та зарядки побували на центральній площі міста, де ознайомлювались з інформацією, про громадський бюджет, на чому його засновано або ж звідки у бюджеті гроші та як і на що вони розподіляються. Провів цікаву вікторину з дітками міський голова Віктор Симканинець. Наввипередки діти охоче відповідали на запитання мера та отримували смаколики за правильні відповіді. Паралельно вікторині діти зображували на асфальті своє бачення «Що таке бюджет?». В рамках події для молоді громади у залі МЦПО було проведено інформативний урок з бюджетної партисипації.

У вівторок та середу відвідувачі табору відпочивали у готельно-ресторанному комплексі «Прага», насолодилися теплим сонечком, позагорали та покупалися.

У четвер дітки після ранкової зарядки відвідали міський парк, де відбулись змагання з техніки пішохідного туризму. Також спробували аквагрим (малюнок-маска на обличчі, який створюють за допомогою гіпоалергенних фарб на водній основі) від керівника гуртка Олени Андрішко. Після відвідали фото-студію у місті, де друкують фото та виготовляють кружки з цікавим принтом та інші послуги. (директор В.Семак)

Підсумком роботи загону було вручення грамот за І, ІІ та ІІІ місця у змаганнях з ТПТ та подяк за активну участь у роботі табору директором МЦПО Юрієм БУРЯСОМ та заступником Іваном ТЕРПАЄМ, які щиро подякували всім дітям за активну роботу у загоні та побажали діткам гарного відпочинку та веселих канікул!

Щиро дякуємо колегам, керівникам гуртків, які щоденно працювали з відвідувачами табору, окрема подяка за організацію довозу дітей Олександру Симканичу, без яких не відбулася б не одна поїздка дітей. Бажаємо всім гарно відпочити у літом, набратися сил та з новими силами знов працювати творчо на благо нашої держави та скорішої перемоги!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень