A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавська дитяча школа мистецтв

Дата: 07.06.2024 00:56
Кількість переглядів: 18

Ось і підійшов до завершення 2023-2024 навчальний рік! Він був багатий на різноманітні події, концерти, конкурси, музичні зустрічі, щедрий на призові місця, талановитих та надзвичайно цікавих учнів!

Вже стало доброю традицією завершувати навчальний рік виступами учнів «Дитячої філармонії» . Школа готує юних артистів, які люблять дарувати свої емоції слухачам!

Гостями , у залі Іршавської ДШМ , були учні літнього табору Іршавського ліцею номер один. Для одних, це вміння грати на сцені , для інших -зустрітися з своїми однокласниками, які роблять дивовижне-

грають на різноманітних інструментах. Ліцеїсти скористалися можливістю потримати інструменти в руках, відтворити прості звуки, почути тембри, і головне, насолодитися почутим.

У творчій атмосфері час сплив дуже швидко! Але які емоцї він викликав!

Щиро дякуємо юним артистам, які сьогодні отримали не лише бурхливі оплески від слухачів , а й Похвальні грамоти за відмінне навчання! (П‘ятак Дарина, Ільчук Анна, Гозда Олександр, Микита Аріна-Анна, Кікалейшвілі Кіра, Дика Софія, Томаш Даніель, Бобіта Даніель, Ференц Софія, Калинич Катерина, Жідов Ольга, , Бобіта Вероніка) . Нагороду за І премію на Міжнародному конкурсі юних дарувань , отримала юна піаністка Кікалейшвілі Кірочка , яка теж була серед учасників концерту. Радості не було меж! Вітаємо усіх викладачів, що готували учнів до виступу .

Окрема подяка за співпрацю у вихованні учнів, керівництву ліцею та вчителям , присутнім на заході: Станинець М.А., Скоблей І.І.,Ізай М.І.Жупанин Б.Ф.,ШпакТ.І.,Мошкола Т.Ф.,

Керечанин М.Ю., Онисько М.І.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень