A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Брідський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Дата: 23.04.2024 13:57
Кількість переглядів: 4

Діти війни, випускники 2024 року, 11-класники всієї України, закінчуючи свої заклади освіти та прощаючись з дитинством, не матимуть традиційних шкільних балів і радості зустрічі першого дорослого світанку… Війна змінила все. Але саме це покоління будуватиме і відбудовуватиме нашу Україну після перемоги.

Всеукраїнська акція єднання та віри «Випускники -2024 року для майбутніх поколінь», що передбачає висаджування випускниками зелених насаджень напередодні Дня довкілля – 19 квітня. «Цей крок єдності – це символ нашим воїнам на передовій щодо незламної віри в нашу Перемогу!

У такі тяжкі часи випробувань Асоціація професіоналів довкілля ініціювала Загальнонаціональну акцію єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь», щоб кожен випускник зміг посадити дерево в своєму місті, містечку чи селі, яке символізуватиме віру в нашу перемогу.

Учні Брідського ЗЗСО l-lll ст. підтримали акцію та посадили молоді дерева біля закладу. Учителі в цей час також займались корисною справою – наводили лад на закріпленій за школою території.

Ми сильні лише тоді, коли разом!

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень