A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 29.03.2024 12:28
Кількість переглядів: 21

"Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома"

/Анатоль Франс/

В правдивості цих слів ми переконумося, коли мандруємо з юними туристами рідним краєм. Тож сьогодні, 27 березня 2024 р, користуючись погожим весняним днем, вихованці гуртка "Юні туристи - краєзнавці", що діє при Ільницькому ЗЗСО І-ІІІ ст. (керівник гуртка Леся Осійська), здійснили одноденний похід до мінерального джерела. Даний маршрут доступний для такої вікової категорії, тож подолали його всі учасники. Протягом дня діти мали змогу вивчати рослини і тварини, що зустрічали на своєму шляху, дізнатися властивості і використання даної мінеральної води, долати природні перешкоди, знайомитися з геологічним минулим даної території та впливом людини на довкілля.

Цікаві ігри, розведення багаття, смажені на вогні страви, різні пригоди та фізична активність створили хороший настрій і позитивні емоції у дітей. А головне, що вони забули сьогодні про свої ґаджети (ніколи було, так і залишилися в наплічниках)))

Весняне тепло пробуджує природу, яка зачаровує і манить нас до себе. Тож повідомляємо, що сезон мандрів ми для себе сьогодні відкрили і вже плануємо наступні походи.

P.S. Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися і розвиватися!

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень