A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 27.03.2024 09:49
Кількість переглядів: 7

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ

Педрада є важливим інструментом професійного розвитку педагогів, де вони обговорюють питання навчання та виховання, обмінюються досвідом та розробляють стратегії для покращення освітнього процесу. Сучасна педрада - це процес, що поєднує в собі новітні педагогічні підходи та технології для забезпечення якісної освіти. Саме такою була педрада, присвячена інноватиці в педагогічній діяльності.

З коротким вступним словом про інноваційну педагогіку, яка стосується нових і сучасних методів та підходів в освіті, спрямованих на покращення результатів навчання та ефективне залучення учнів, виступила заступник директора з НВР Мелеганич О.Д..

Своїми напрацюваннями ділилися молоді креативні вчителі Звонар Н.В., Алмашій М.Я., Соколачко Е.В. та Корпош Н.В., які можуть мислити нестандартно та знаходити інноваційні способи залучення учнів до процесу навчання. Вони продемонстрували свої вміння експериментувати, не боятися працювати так, щоб задовільнити різноманітні потреби своїх учнів.

Педагоги однозначно дійшли висновку: для ефективної роботи в сучасній школі необхідним є використання спеціальних ресурсів та платформ для взаємодії вчителів та учнів у віртуальному середовищі.

На таких педрадах учителі завжди працюють із відкритим розумінням і прагненням до конструктивних змін для покращення освітнього процесу.

Зрештою, бути учителем означає плекати любов до навчання та заохочувати учнів повністю розкривати свій потенціал.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень