A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Дата: 27.03.2024 09:49
Кількість переглядів: 17

Хто такий ландшафтний дизайнер? Садівник, художник, архітектор? Як назвати людину, професією якої стало вміння перетворювати звичайні пейзажі на захоплюючі краєвиди? Може, чарівник? Та ні. Все набагато простіше. Це митець, філософ краси та естетики.

Уявляєте, які учні відвідують Дубрівський ЗЗСО І-ІІІ ст.? Дизайнери, художники, філософи, митці, творці краси. І це - покликання, як здогадалися присутні на презентації проєкту "Обирай професію своєї мрії".

Перші кроки подвір'ям закладу, і стає зрозумілою доречність обраної професії вихованцями. Розчищення території від дерев, вирівнювання грунту, підготовка до встановлення бруківки - ось чим живе шкільна родина наприкінці березня. А передувала такій діяльності кропітка робота кожного учня та кожного вчителя задля виготовлення кінцевого продукту проєкту - 3Dмакету шкільного подвір'я.

Майже 2 місяці учні, поділені за освітніми галузями, виконували доручений шмат дослідження. На презентації присутні побачили буктрейлер від філологів, якісний склад грунтів від географів, розміри пришкільної території від математиків, саморобний фонтан від фізиків. Захопливо, цікаво, креативно - саме такі емоції побачили гості презентації на екрані. А ще малюнки від найменших, пластилінові картини та паперові квіти, відеоролики від початківців та багато математики. Майстерклас від юного квіткаря "Як виростити чорнобривці" та нушівськй ЯДС.

Обробка всього масиву інформації, врахування запитів та побажань юних дизайнерів, години роботи в пробній версії ПЗ для початківців і ми маємо змогу побачити мрію учасників проєкту - сучасне оновлене подвір'я Дубрівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Тут і стоянка для транспорту, клумби та фонтан, волейбольне та баскетбольне поле, дитячий майданчик та лавочки для відпочинку.

Найскладніша частина роботи готова, ідея змодельована. Тепер завдання для дорослих - якісно реалізувати задум проєктантів.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень