A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 11.03.2024 11:05
Кількість переглядів: 14

ВІД КРЕАТИВНОГО ВЧИТЕЛЯ - ДО КРЕАТИВНОГО УЧНЯ

Початок березня видався багатим на обмін досвідом. У ліцеї відбулася своєрідна мандрівка методичним мегаполісом із презентацією нестандартних, інноваційних уроків учителів-методистів та учителів-переможців конкурсу «Учитель року-2024».

Головними трендами тижня стали уроки досвідчених педагогів, які охоче ділилися досвідом із молодими вчителями, вони продемонстрували вільне володіння найновішими формами та методами проведення уроків, використання інноваційних платформ та методичних кейсів; виховання лідерів, креативних особистостей.

У рамках методичного тижня проведено уроки як в класах НУШ, так і в старшій школі. Неперевершеними за змістом та інноваційними за формою були урок зарубіжної літератури Чепури Л.М. (Попп Т.Ю.), навчаємося разом - Петрище В.Ю., математики – Петрище Я.В., англійської мови –Химич Н.Д. Не відставали від досвідчених колег переможці І (обласного) етапу конкурсу «Учитель року-2024» - учитель географії Коваль Ю.О. та учитель фізики Ломага В.В.

Творчий тиждень став майданчиком перегляду цікавих уроків, а педагоги були налаштовані на творче вираження професіоналізму та презентацію власного досвіду. Методична мандрівка продемонструвала, що освітяни Іршавського ліцею №1 володіють справжнім секретом успіху, адже кожен педагог – це майстер, у якого свій стиль, свої методи і прийоми, які напрацьовуються протягом усієї педагогічної діяльності.

Хочеться побажати кожному педагогу нашого ліцею, щоб галерея перемог із кожним роком ставала яскравішою і постійно наповнювалася новими ракурсами, а самоосвітні кейси та портфоліо – сучасними методами й прийомами, інноваціями й інтеракціями. Саме це сприятиме успішній реалізації науково-методичних надбань та модернізації освітнього процесу в ліцеї.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень