A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 11.03.2024 10:57
Кількість переглядів: 9

СВЯТО ВЕСНИ У МЦПО!!

Чудове весняне свято відбулось сьогодні у актовій залі МЦПО.Адже, які б перипетії та непорозуміння, які останній час обговорюють у суспільстві на рахунок даного свята, не заборонять нам, жінкам, дівчатам, мамам, бабусям відчувати радість від щирих привітань зі святом весни на вулицях нашого красивого міста, на роботі, вдома і т.д.

Вітання з Міжнародним жіночим днем 8 Березня лунали для всіх присутніх у залі від гуртківців студії вокалу «Viva Viktoriya» (кер. Вікторія Поляк), зразкової студії естрадного співу «Ліра» ( кер. Ельвіра Гавацко) та запальних номерів від народної хореографічної студії « «Dance of angels»( кер. Юрій Буряс) які організували та провели чудовий захід. Повний зал глядачів отримали неабияке задоволення від вокальних та хореографічних номерів наших вихованців з щирими привітаннями для них у цей сонячний весняний день.

Привітання линули і від керівництва МЦПО - директора Юрія Буряса та заступника Івана Терпая, які привітали всю жіночу половину зі святом жіноцтва, краси, весни та любові. Також дирекція вручила найкращим вихованцям грамоти та подяки за перемогу у змаганнях та конкурсах, які пройшли за останній час.

Ще однією приємною подією свята стало відкриття персональної виставки вихованок зразкового гуртка «Виготовлення іграшок- сувенірів» Макрушиної Антоніни та Матішинець Поліни( кер. Наталія Ажипа )- надзвичайно талановитих вихованок гуртка, які працюють у різних техніках, а на разі, представили творчі роботи у техніці гільйоширування або випалювання по тканині!( Виставка триватиме місяць, тому всі бажаючі можуть прийти подивитися та оцінити роботи талановитих дівчат).

Отож, бажаємо, щоб ця весна принесла у ваше життя радість від Перемоги, щастя та радості від кожного прожитого дня, взаємної любові і щирого кохання, надії на те, щоб у вільній Україні нарешті настав мир!

Возможно, это изображение 4 человека и люди танцуют

Возможно, это изображение 16 человек и костюм

Возможно, это художественное изображение (3 человека)

Возможно, это изображение 4 человека и скрипка

 

Возможно, это изображение 9 человек и люди танцуют

Возможно, это изображение 7 человек, ребенок и одежда для сна

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень