A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 04.03.2024 10:13
Кількість переглядів: 10

Підведено підсумки II-го (обласного) етапу захисту науково-дослідних робіт МАН України, який у цей непростий для України час, проходив онлайн. Від наукового товариства учнів закладів освіти Iршавської ТГ на II- ий обласний етап конкурсу-захисту було надіслано 5 науково-дослідницьких робіт учнів, які зайняли I-ші місця у I-му (міському) етапі конкурсу-захисту.

Загалом у ІІ-му (обласному) етапі взяло участь 98 учасників, які захищали науково-дослідницькі роботи, що впродовж року готували з науковими керівниками та науковими консультантами у відділеннях історії, наук про Землю, філософії та суспільствознавства та інші.

Програма II етапу конкурсу-захисту складалась з таких розділів: заочне оцінювання дослідницьких робіт, постерний захист, наукова конференція. Журі оцінювало роботи за визначеними критеріями та відзначило різноманітність тематики дослідницьких робіт, їх практичну направленість, вміння більшості учасників конкурсу-захисту захищати свої роботи, аналізувати, робити висновки та бути активними під час обговорення представлених робіт конкурсантами тощо. Слід відмітити високий рівень дослідницьких робіт наших учнів, адже серед такої кількості учасників іршавчани мають високі результати.

Отож, за рішенням журі ІI-го (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт МАН України переможцями стали наступні здобувачі освіти Iршавської ТГ:

I місце - Андрішко Дарина, учениця 9 класу Осійського ЗЗСО І-ІІІ с тім. Ф. Потушняка, керівник Світлинець Андрій Андрійович (відділення історії, секція «Історія України»);

- II місце - Немеш Володимир, учень 9 класу Іршавського ліцею, керівник Козенюк Інна Андріївна (відділення Філософії та суспільствознавства, секція «Правознавство»);

- ІIІ місце – Матьола Олександр, учень 11 класу Iршавського ліцею, керівник Козенюк Інна Андріївна (відділення Філософії та суспільствознавства, секція «Політологія»);

- IIІ місце – Скрипніков Ростислав, учень 10 класу КЗ Іршавського ліцею 1, науковий керівник Мелеганич Оксана Денисівна (Відділення Технічні науки, секція «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження»).

Звичайно ж отримані результати є спільною працею учнів та їх наставників. Завдяки досвідченості та творчому підходу наукових керівників роботи учнів отримали високу оцінку й здобули перемогу.

Щиро вітаємо наукових керівників та їх учнів, які достойно захистили свої наукові роботи в області, та довели, що не бажають зупинятись на досягнутому, а йти вперед до нових знань та звершень!!

Отож на ІІІ-й Всеукраїнський етап конкурсу-захисту учнівських робіт Іршавське товариство учнів закладів освіти громади буде представляти Андрішко Дарина, яка зайняла І-ше місце на обласному етапі з науково-дослідницькою роботою "Виникнення волонтерського руху в Україні та його роль у підтримці ЗСУ в умовах російської агресії (на прикладі ВОГ "СОХТАШ").

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень