A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 28.02.2024 10:17
Кількість переглядів: 17

Цікава гра юних інтелектуалів!

Сьогодні на базі МЦПО пройшла розважальна гра «Інтелектуал» серед здобувачів освіти Іршавської, Зарічанської та Виноградівської ТГ.На гру було подано 13 заявок від команд, які вже брали участь у грі - "Фаворит"( Зарічанська гімназія),"Потужні"( здобувачі освіти Виноградівської ТГ), "Віртуози"( Греблянська гімназія), "ШоШоо" і «ДежавЮ» (КЗ Іршавський ліцей 1), «Свої» ( Брідський ЗЗСО І-ІІІ ст.), «Пак Іршавські»( Іршавський ліцей), «Сови»(Осійський ЗЗСО І-ІІІ ст. Ім. Ф. Потушняка), «Бригада» ( Загатський ЗЗСО І-ІІІ ст. ) "Пробоєм" (Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст.); члени молодіжного хабу "Пак дись" та долучились і нові команди -

"Зачарована долина" (Ільницька гімназія) і «Наша файта»(Сілецька гімназія).

Правила гри були незмінні - на кожне питання давалась 1 хв.(крім раунду «Бліц»). Гра, зазвичай, складається з 6 раундів, кожен з яких має відповідно 10, 9, 8, 7 питань з різних сфер науки, за правильну відповідь на які нараховуються бали. Останній раунд «Що в чорному ящику» при правильній відповіді давав шанс будь якій команді вийти у лідери. На цей раз гра була дуже насиченою та емоційно-напруженою, позаяк була більша кількість команд та гравців у ній.

Отож, в результаті напруженої гри маємо наступні результати: з максимальною кількістю балів 43.5 б. перемога за командою «ШоШоо» з КЗ Іршавського ліцею 1.На ІІ почесному місці команда молодіжного хабу «Пак дись» (42.5 б.). Команда «Пробоєм» разом з командою "Свої" отримали одинакову кількість балів (42), тому капітани команд мали можливість відвоювати ІІІ переможне місце. В результаті додаткових питань капітанам з різницею в 1 бал ІІІ місце за командою "Свої". Інші команди відповідно набрали меншу кількість балів, але від гри отримали неабияке задоволення, шквал позитивних емоцій та бурхливі оплески.

І, як завжди, велика вдячність незмінному ведучому Івану Терпаю за підготовку та організацію заходу, за підготовку питань та технічну підтримку - Івану Штефаню, колегам-педагогам Сергію Карабиньошу та Олесі Симканич за підрахунок балів, ластівочкам за допомогу . Окрема подяка спонсорам гри за надані солодкі подарунки – магазину «Вигідний» Віктору Поппу та Сергію Карабиньошу; керівнику гуртка «Лідер» МЦПО Наталії Коровській за дипломи.

Наступна гра відбудеться у березні....

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень