A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 26.02.2024 10:45
Кількість переглядів: 8

ОБИРАЄМО ПРОФЕСІЮ

Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького запрошує на навчання випускників навчальних закладів. Це єдиний в Україні вищий навчальний заклад, який здійснює підготовку офіцерів для Державної прикордонної служби України.

Вступ до військового навчального закладу може відкрити двері для професійної військової кар'єри. Навчаючись у Національній академії державної прикордонної служби (м. Хмельницький) випускник може отримати доступ до сучасних технологій та розробок, які будуть корисними в подальших професійних застосуваннях.

А ще військова служба сприяє розвитку лідерських навичок, дисципліни та вмінь приймати важливі рішення в стресових умовах. Ці навички можуть бути корисними у будь-якій галузі. Військовий навчальний заклад надає гарантії працевлаштування після закінчення навчання, що може бути привабливим аспектом для багатьох людей.

Про всі переваги навчання в зазначеному навчальному закладі з випускниками ліцею вела розмову заступник начальника відділу комплектування Мукачівського прикордонного загону Шевченко Олена.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень