A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Загатський ЗЗСО I-III ступенів.

Дата: 08.02.2024 13:41
Кількість переглядів: 18

25 січня 2024 року в Іршавському ліцеї відбувся І етап змагань з тенісу «ШКІЛЬНІ ЛІГИ ЗАКАРПАТТЯ»

Настільний теніс – гра яка тренує не лише тіло але й мозок. Дехто вважає гру в настільний теніс просто відпочинком. Але це далеко не так. Кожної перерви та у позаурочний час учні Загатського ЗЗСО І-ІІІ ст. збираються разом для того, аби повболівати за своїх однокласників та друзів. Гра в настільний теніс захопила всіх учнів, бо грають в неї не лише хлопці, а й дівчата.

Настільний теніс сміливо можна назвати спортом для мозку. Під час гри людина багато рухаєтесь використовуючи все тіло, тренуєте очі, покращуєте координацію рук та ніг, всі ділянки мозку задіяні і працюють так, як ви плануєте стратегію гри, тактику, та відстежуєте м’ячі і удари.

Спортсмени різного віку азартно ведуть поєдинок із маленькою ракеткою в руці. І кожен знає, як швидко летить час, і як складно відірватися від столу, тому перемога важлива для всіх і кожного!

Перед початком змагань всі присутні вшанували світлу пам’ять загиблих військовослужбовців Збройних Сил України та подякували за їх щоденний захист, за можливість організовувати та проводити такі змагання. На урочистому відкритті організатори привітали учасників змагань та побажали перемоги найсильнішим.

За підсумками безкомпромісних 90 ігор, вкрай напружених змагань перемоги і призові місця здобули:

Іршавський ліцей №1 - І місце

Іршавський ліцей -2 місце

Загатський ЗЗСО І-ІІІ ступенів -3 місце. Дякуємо усім за участь у змаганнях та чудову гру! Бажаємо успіхів, миру та добра!

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень