A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 08.02.2024 13:36
Кількість переглядів: 8

Засідання гуртка «Лідер»

06 лютого пройшло чергове засідання гуртка «Лідер» (керівник Наталія КОРОВСЬКА) спільно з молодіжною радою Іршавської територіальної громади, молодіжного хабу «Пак дись». Розпочалось засідання з розмови з Елеонорою Вишняк, представником та менеджеркою БФ «Центр громадських ініціатив», яка представила план роботи на 2024 рік з молодіжними організаціями Іршавщини, розповіла про новий проект навчання «Школа молодого лідера», вказавши на основну мету організації виконання плану «Програми розвитку молоді в Іршавській ТГ, реальне наповнення її фінансування з боку Іршавської міської ради та співпрацю всіх органів влади.

Продовжив роботу заступник директора Іршавського МЦПО Іван ТЕРПАЙ, який вказав, що з жовтня минулого року почалася реальна співпраця молодіжних організацій Іршавщини з фондом «Говерла», розроблена Програма розвитку молоді в територіальній громаді. Іван Іванович підтвердив, що вже багато кроків зроблено для реалізації цієї програми: регулярно проводяться інтелектуально-розважальна гра «Інтелектуал» серед здобувачів освіти Іршавської ТГ, проведено парад Миколайчиків; нещодавно організований конкурс соціальних відеороликів на тему «Ми проти насильства», що впроваджується у рамках проекту «Ініціатива Іршавщини на підтримку проекту 1325».

Далі виступила Віра ГЛУШКО, керівник громадської організації «Іршавські промені», яка також підвела підсумки своїх проектів, які робить фонд на Іршавщині та запросила присутніх взяти участь у флешмобі, який буде проводитися у рамках проекту «Ініціатива Іршавщини на підтримку проекту 1325».

Далі за планом засідання відбулась зустріч з інспектором сектору дотримання прав людини Хустського РУП ГУНІ в Закарпатській області майором поліції Вікторією ГОРЗОВ. Вона провела екскурсію в приміщенні поліції та ознайомила учнів з сучасною роботою поліцейських, показала нововведення системи «Custody Records», зробивши висновок, що ми дійсно рухаємося у правильному напрямку щодо дотримання прав людини і розвиваємось у напрямку розвиненої європейської держави у майбутньому.

Всім щиро дякуємо за цікаву та змістовну участь у зустрічі. Рухаємось далі…

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень